17 Ιανουαρίου 2018

Ομιλία της Μαρίας Αντωνίου, κατά τη διάρκεια της συζήτησης και ψήφισης του Νομοσχεδίου για τις Ενεργειακές Κοινότητες, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται η τροπολογία για το Εκθεσιακό Κέντρο του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς ‘Προφήτης Ηλίας’.

"Χαιρετίζω και υποστηρίζω τη συγκεκριμένη νομοθετική ρύθμιση. Έχω αποδείξει στην πολιτική μου πορεία ότι πάνω από οποιαδήποτε προσωπική φιλοδοξία και πολιτική σκοπιμότητα βάζω το καλό και το συμφέρον του τόπου μου, της Καστοριάς και
των πολιτών της.


Η Κυβέρνηση, μετά από τρία χρόνια διακυβέρνησης, πήρε επιτέλους ένα μέτρο θετικό για τη γούνα. Ελπίζω ότι, το έστω και όψιμο ενδιαφέρον του ΣΥΡΙΖΑ για τη γούνα στην Καστοριά, δε θα είναι ούτε αποσπασματικό ούτε υποκριτικό.

Εμείς, ως Νέα Δημοκρατία, ανέκαθεν στηρίζαμε με κάθε τρόπο τον κλάδο της γουνοποιίας. Είναι αδιαμφισβήτητο ότι έπειτα από ενέργειες που έχουν γίνει κατά καιρούς και ιδιαίτερα επί των ημερών της τελευταίας Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και τις επίμονες προσπάθειες όλων μας, επιλύθηκαν δύσκολα και διαχρονικά ζητήματα που απασχολούσαν τον κλάδο."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου