16 Μαρτίου 2015

Συμμετοχή της Βουλευτού Καστοριάς κα Αντωνίου, στην κοινή σύσκεψη των βουλευτών της Δυτικής Μακεδονίας στην Περιφέρεια, με θέμα την αντιμετώπιση των ζητημάτων υγείας των αντίστοιχων μονάδων της Δυτικής Μακεδονίας, την Κυριακή 15/3/2015.

Στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, έπειτα από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας, κ. Γιαννακίδη, πραγματοποιήθηκε κοινή σύσκεψη με τη συμμετοχή βουλευτών της Δυτικής Μακεδονίας  και  με θέμα  την  ενημέρωση των συμμετεχόντων για τα αποτελέσματα της επαφής του  ιδίου  με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, κ. Ξανθό, καθώς επίσης  και  σκέψεις  και  προτάσεις για τη
γενικότερη αντιμετώπιση των  ζητημάτων  Υγείας  στη  Δυτική  Μακεδονία.

Στη σύσκεψη αυτή, από την Π.Ε. Καστοριάς παρέστησαν η Βουλευτής Καστοριάς, κα Αντωνίου και ο Αντιπεριφερειάρχης, κ. Αδαμόπουλος. Η κα Αντωνίου κατέθεσε προτάσεις και δήλωσε αρωγός σε κάθε ενέργεια  που  θα  ενισχύσει τις δομές υγείας και τον τρόπο που αυτές  παρέχουν αντίστοιχες υπηρεσίες προς όφελος των πολιτών. 


   Μετά  τη  συνάντηση η  κα Αντωνίου δήλωσε:

«Έχω τονίσει πολλές φορές ότι η Υγεία είναι θέμα πρώτης προτεραιότητας  για  μένα. Με τις όποιες δυνάμεις έχω, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τη βελτίωση των δομών αλλά και των παρεχόμενων υπηρεσιών Υγείας στον τόπο μας».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου