16 Μαρτίου 2015

Συμμετοχή της Βουλευτού Καστοριάς κα Αντωνίου στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νεστορίου, την Κυριακή 15/3/2015.

H  Βουλευτής Καστοριάς, κα Αντωνίου, παρέστει, χθες, Κυριακή,  15  Μαρτίου  2015  και  μετά  από  πρόσκληση του  Δημάρχου, κ. Γκέτσιου, στην έκτακτη  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  Νεστορίου  που είχε ως θέμα την απένταξη έργων του Δήμου Νεστορίου  ύστερα  από  την Απόφαση  του  Υπουργού  Εσωτερικών.

  Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η κα Αντωνίου,
αφού ενημέρωσε για τις πρωτοβουλίες που ανέπτυξε, για τη στήριξη της υλοποίησης των έργων κατά την προηγούμενη κυβερνητική περίοδο, εξέφρασε τη βούληση να συμμετέχει ενεργά σε κάθε πρωτοβουλία  του Δήμου Νεστορίου προς την  κατεύθυνση της διεκδίκησης της επανένταξης  των  συγκεκριμένων έργων. 

   Μετά  τη  συνάντηση η  κα  Αντωνίου δήλωσε:

«Συζητήσαμε όλες τις παραμέτρους που αφορούν τα συγκεκριμένα έργα, τα οποία, δυστυχώς, απένταξε με Απόφασή του ο Υπουργός Εσωτερικών. Όλο το προηγούμενο διάστημα, με πολλή προσπάθεια, είχαμε κρατήσει «ζωντανά» τα έργα, αλλά, δυστυχώς, ο σημερινός υπουργός αποφάσισε τον ξαφνικό τους θάνατο.

Αποφασίσαμε, επειδή πρόκειται για ώριμα έργα, με αντίκτυπο στην τοπική κοινωνία, να κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια και με οποιονδήποτε τρόπο να διεκδικήσουμε την επανένταξή τους. Ελπίζω σε αυτήν την προσπάθεια να βοηθήσουν όσοι μπορούν να βοηθήσουν».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου