3 Δεκεμβρίου 2014

Δήλωση Μαρίας Αντωνίου σχετικά με την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση της Γουνοποιίας.

Τα ιδεοληπτικά σύνδρομα του ΣΥΡΙΖΑ κατά της Γουνοποιίας τον οδηγούν πλέον στο να ζητάει να σταματήσει η σχετική δραστηριότητα αλλά και να θεωρεί τους εργαζόμενους σε αυτή μη αποδεκτούς από βιοηθικής (;;;) πλευράς. Τι άραγε εννοούν; Μήπως σε λίγο θα ζητήσουν και την ποινική δίωξη των
γουνεργατών και των γουνοποιών;

Είναι προφανές στα πλαίσια ενός βιώσιμου αναπτυξιακού μοντέλου, πρέπει να ενισχύονται όλες οι δραστηριότητες της περιοχής μας. Και αυτό άλλωστε γίνεται σήμερα. Αλλά από πότε αυτό σημαίνει εξοστρακισμός της Γουνοποιίας μόνο οι πεφωτισμένοι «εγκέφαλοι» του ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να εξηγήσουν.

Περιμένω βέβαια, ότι τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, θα αρνηθούν τα πάντα και θα μιλήσουν για απόψεις συνιστωσών που δεν εκφράζουν επίσημα τον ΣΥΡΙΖΑ. Το ίδιο άλλωστε κάνουν σε όλα τα θέματα στη λογική του τάζουμε τα πάντα σε όλους. Αλλά επιτέλους βρείτε τα πρώτα μεταξύ σας και μετά ασχοληθείτε με τα προβλήματα της πατρίδας μας.


Υ.Γ. Οι συνιστώσες δεν μπορούν να τα βρουν μεταξύ τους ούτε στα ραντεβού. Η μια δίνει ραντεβού στα γουναράδικα και η άλλη ζητάει την κατάργησή τους. Κανονικός μύλος δηλαδή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου