18 Οκτωβρίου 2014

Συνάντηση της Βουλευτού Καστοριάς Μαρίας Αντωνίου με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων, κ.κ. Θεόφιλο κατά την επίσκεψη της στην Ιερουσαλήμ.

Η  Βουλευτής Καστοριάς, Μαρία Αντωνίου, προσκεκλημένη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Israel  Allies  Foundation συμμετείχε σε Διεθνή Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στην Ιερουσαλήμ 12 - 14 Οκτωβρίου 2014, με  τη συμμετοχή  τριάντα  Βουλευτών  από Καναδά, Αυστραλία, Η.Π.Α., Ευρώπη, Νότια Αφρική και χώρες της Νοτίου Αμερικής.



Κατά τη διήμερη επίσκεψη στην Ιερουσαλήμ η Βουλευτής συνοδευόμενη από τον
Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας κ. Ζαχαριουδάκη  Γεώργιο είχε την τιμή να γίνει δεκτή από την Α.Μ.Θ., τον Πατήρ υμών και Πατριάρχη Ιεροσολύμων,  κ.κ. Θεόφιλο. Μετά την εγκάρδια και ενδιαφέρουσα συζήτηση με θέμα τη μακρόχρονη πορεία του Πατριαρχείου, ο Πατριάρχης απέδωσε στη Βουλευτή βιβλίο της ιστορίας της εκκλησίας των Ιεροσολύμων του Χρυσόστομου Παπαδόπουλου, σταυρό, εικόνα του Πανάγιου Τάφου και την ευλογία του για τη συνέχιση του έργου της. Η Βουλευτής δώρισε στον Πατριάρχη αναμνηστική ασημένια κορνίζα με τη φωτογραφία της πόλης της Καστοριάς και μετέφερε δώρο από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καστορίας  κ.κ.  Σεραφείμ.

Ακολούθησε προσκύνημα στον Πανάγιο Τάφο συνοδευόμενη από τον Αρχιμανδρίτη π. Γαλακτίωνα.


Ακολουθούν φωτογραφίες και βίντεο.







VIDEO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου