23 Οκτωβρίου 2014

Συνάντηση της Βουλευτού Καστοριάς Μαρίας Αντωνίου και του Δημάρχου Καστοριάς κ. Αγγελή με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Ντινόπουλο, την Τετάρτη 22/10/2014.

Η Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου και ο Δήμαρχος Καστοριάς κ. Αγγελής είχαν χθες  Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014 συνάντηση  με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Ντινόπουλο. Βασικό αντικείμενο της συνάντησης ήταν τα προβλήματα της λίμνης της Καστοριάς.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης η κ. Αντωνίου και ο κ.
Αγγελής ενημέρωσαν αναλυτικά τον κ. Ντινόπουλο για την κατάσταση της λίμνης, τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και τον σχεδιασμό των δράσεων για το επόμενο διάστημα.

Ο Υπουργός Εσωτερικών δεσμεύτηκε τόσο για την έκτακτη επιχορήγηση του Δήμου Καστοριάς όσο και για την συνεργασία του Υπουργείου Εσωτερικών και της ΕΕΤΑΑ στα πλαίσια της νέας προγραμματικής περιόδου για την υλοποίηση δράσεων που θα αφορούν έργα περιβάλλοντος.

Μετά τη συνάντηση η κ. Αντωνίου δήλωσε:


« Είχαμε μια πολύ καλή συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών όπου εγώ και ο Δήμαρχος Καστοριάς είχαμε την ευκαιρία να τον ενημερώσουμε αναλυτικά, εκτός των άλλων, για τα προβλήματα της λίμνης της Καστοριάς. Συμφωνήσαμε ο Δήμος Καστοριάς, ο φορέας που θα συσταθεί στην Περιφέρεια και το Υπουργείο Εσωτερικών, στα πλαίσια της νέας προγραμματικής περιόδου, σε στενή συνεργασία να προωθήσουν όλες τις απαιτούμενες δράσεις για την επίλυση των προβλημάτων. Επίσης συμφωνήσαμε να αναπτυχθεί ένας δίαυλος επικοινωνίας για την παρακολούθηση των ενεργειών των εμπλεκόμενων φορέων».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου