21 Οκτωβρίου 2014

Συνάντηση της Βουλευτού Καστοριάς Μαρίας Αντωνίου και ομάδας Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας με τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, την Τρίτη 21/10/2014.


Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, στην οποία συμμετείχε και η Μαρία Αντωνίου, συναντήθηκε σήμερα με τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε η κατασκευή του αυτοκινητοδρόμου Ε65. Ο κ. Χρυσοχοϊδης ενημέρωσε τους Βουλευτές ότι μέσα στο Νοέμβριο θα έρθει προς
κύρωση στη Βουλή, η σύμβαση για την κατασκευή του τμήματος Λαμίας – Δομοκού, προϋπολογισμού 300.000.000 €, ενώ αμέσως μετά την έγκριση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή των προγραμμάτων 2014 – 2020, στις αρχές του 2015, θα προχωρήσει η κατασκευή του αυτοκινητοδρόμου στο τμήμα Δομοκός – Εγνατία Οδός, προϋπολογισμού 500.000.000€.

Μετά τη συνάντηση η κ. Αντωνίου δήλωσε:

«Ο Ε65 είναι ένα μεγάλο αναπτυξιακό έργο για την πατρίδα μας, που δημιουργεί θέσεις εργασίας, αλλά και διευκολύνει τις μεταφορές εμπορευμάτων και την μετακίνηση των ανθρώπων. Για την Καστοριά δε, αποτελεί μια σημαντική διέξοδο προς την Κεντρική Ελλάδα και την πρωτεύουσα της χώρας. Ελπίζω ότι θα τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα που μας ανακοίνωσε ο Υπουργός, κάτι που άλλωστε θα παρακολουθώ πολύ συχνά».  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου