8 Ιουλίου 2014

Συνάντηση της Βουλευτού Καστοριάς κ. Μαρίας Αντωνίου με τον Ειδικό Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Δημήτρη Ιατρίδη,με θέμα την ένταξη του έργου «Παράλληλα Έργα Αναδασμού Γέρμα» την Τρίτη 8/7/2014.

 Συνάντηση   είχε  σήμερα Τρίτη 8 Ιουλίου 2014 η Βουλευτής Καστοριάς κ. Μαρία Αντωνίου,  με τον Ειδικό Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Δημήτρη Ιατρίδη.

Ο κ. Ιατρίδης ενημέρωσε την κ. Αντωνίου για την ένταξη του
έργου  «Παράλληλα Έργα Αναδασμού  Γέρμα»  στο πρόγραμμα «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ,   με προϋπολογισμό 1.470.000,00 ευρώ.

Μετά τη συνάντηση  η κ. Αντωνίου δήλωσε:


« Στην τελευταία συνάντηση που είχα με τον κ. Ιατρίδη είχα τονίσει  ότι θα παρακολουθώ από κοντά την υλοποίηση των δεσμεύσεων του  και ότι πολύ σύντομα θα έχουμε χειροπιαστά αποτελέσματα. Σήμερα με την ένταξη του έργου «Παράλληλα Έργα Αναδασμού  Γέρμα» στο πρόγραμμα «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» ξεκινά η υλοποίηση ενός σημαντικού έργου για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα στην Καστοριά. Ο σχεδιασμός προχωράει καλά αλλά ασφαλώς δεν εφησυχάζομαι  μέχρι να ενταχθούν όλα τα απαραίτητα έργα που αφορούν την Π.Ε. Καστοριάς. Είμαι σίγουρη ότι με την καλή συνεργασία που έχουμε με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και τον αρμόδιο Ειδικό Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ.  Ιατρίδη πολύ σύντομα θα έχουμε και άλλες εντάξεις έργων». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου