20 Μαρτίου 2014

Τηλεφωνική επικοινωνία της Βουλευτού Καστοριάς κ. Μαρίας Αντωνίου με τον Διοικητή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας κ. Δημήτριο Κούκη, για το θέμα έγκρισης προκήρυξης διαγωνισμού της αεροπορικής σύνδεσης Αθήνας - Καστοριάς με τον χαρακτηρισμό εκ νέου ως άγονη , την Τετάρτη 19/3/2014.


Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε χθες Τετάρτη 19/3/2014 η Βουλευτής Καστοριάς κ. Μαρία Αντωνίου με τον Διοικητή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας κ. Δημήτριο Κούκη, η οποία αποτέλεσε συνέχεια προηγούμενων επαφών για το ίδιο θέμα, ο
Διοικητής της Υ.Π.Α. ενημέρωσε την κ. Αντωνίου ότι υπογράφηκε από τον Υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, η έγκριση προκήρυξης διαγωνισμού της αεροπορικής σύνδεσης Αθήνας -  Καστοριάς με  τον χαρακτηρισμό εκ νέου ως άγονη.
Κατόπιν τούτου ο κ. Κούκης θα προχωρήσει  άμεσα στην προκήρυξη του διαγωνισμού.  

Η κ. Αντωνίου δήλωσε:

« Ευχαριστώ τόσο τον Υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη όσο και τον Διοικητή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας κ. Δημήτριο Κούκη για την ανταπόκριση τους στο αίτημα μου για επαναχαρακτηρισμό  της αεροπορικής γραμμής Αθήνας – Καστοριάς ως άγονης και της προκήρυξης νέου διαγωνισμού. Η ενέργεια αυτή δίνει και πάλι την δυνατότητα έτσι ώστε να διατηρηθεί η αεροπορική διασύνδεση της Καστοριάς με την πρωτεύουσα των Αθηνών και την  ευκαιρία αξιοποίησης της δυνατότητας αυτής από απλούς  πολίτες όσο και παραγωγικούς κλάδους για την ανάπτυξη επιχειρηματικών, τουριστικών και αναπτυξιακών σχεδίων που εξαρτώνται από την ευκολία της πρόσβασης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου