20 Μαρτίου 2014

Συνάντηση της Βουλευτού Καστοριάς κ. Μαρίας Αντωνίου με την Υπουργό Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, την Τετάρτη 19/3/2014.

Συνάντηση με την Υπουργό Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, είχε χθες Τετάρτη 19/3/2014, η Βουλευτής Καστοριάς κ. Μαρία Αντωνίου.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν την Τουριστική Ανάπτυξη της Καστοριάς, έναν από τους
πυλώνες ανάπτυξης του τόπου μας.
Θέματα που έχουν να κάνουν με τις απαραίτητες ενέργειες για τη βελτίωση του τουριστικού προϊόντος, την καλύτερη προβολή του αλλά και τις απαιτούμενες υποδομές, όπως το χιονοδρομικό κέντρο Βιτσίου, τα οποία άλλωστε θα ενταχθούν στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Τουρισμού που θα κατατεθεί το επόμενο διάστημα στη Βουλή.
Ταυτόχρονα, αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε η δημιουργία στην Καστοριά Σχολής Τουρισμού, προοπτική με την οποία είναι σύμφωνο και το Υπουργείο Παιδείας και για την οποία υπάρχουν οι απαιτούμενες υποδομές στην Καστοριά.
Σχολή που θα μπορούσε να έχει ως αντικείμενο κυρίως τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, μετατρέποντας έτσι τον τόπο μας σε βάση του εναλλακτικού τουρισμού για όλη τη Δυτική Μακεδονία.

Μετά τη συνάντηση η κ. Αντωνίου δήλωσε:

«Είχα μια πολύ ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική συνάντηση με την κ. Κεφαλογιάννη, της οποίας οφείλω να τονίσω το ενδιαφέρον για όλα τα θέματα της Καστοριάς που άπτονται του Υπουργείου Τουρισμού.
Είμαι σίγουρη ότι το επόμενο διάστημα θα έχουμε χειροπιαστά αποτελέσματα αυτής της συνάντησης, τόσο στο επίπεδο των υποδομών και της προβολής του τουριστικού προϊόντος του τόπου μας, όσο και στο θέμα της δημιουργίας Σχολής Τουρισμού ».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου