3 Δεκεμβρίου 2013

Συνάντηση της Βουλευτού Καστοριάς κ. Μαρίας Αντωνίου με το Σωματείο Γουνεργατών Ν. Καστοριάς Παρεμφερών Εργασιών και Επαγγελμάτων ‘’Το Κέλετρο’’, τη Δευτέρα 2/12/2013.

Συνάντηση είχε τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου , η Βουλευτής Καστοριάς κ. Μαρία Αντωνίου με το Σωματείο Γουνεργατών Ν. Καστοριάς Παρεμφερών Εργασιών και Επαγγελμάτων ‘’Το Κέλετρο’’ .
Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα:
1.        Διερεύνηση τρόπου υλοποίησης προγράμματος απασχόλησης που να αφορά ηλικίες από 60 έως 67 ετών που βρίσκονται στο προ -
συνταξιοδοτικό στάδιο και δεν έχουν εργασία.
2.        Η μαύρη εργασία και
3.        Η Σχολή Γουνοποιίας

Η κ. Αντωνίου δήλωσε:

«Έχω τονίσει πολλές φορές ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα της πατρίδας μας και του τόπου μας είναι η ανεργία. Κανένας δεν μπορεί να κοιμάται ήσυχα όταν τα ποσοστά  της ανεργίας, ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων βρίσκονται στα ύψη που βρίσκονται σήμερα. Στα πλαίσια αυτά οι συναντήσεις μου είτε με εργοδοτικές οργανώσεις είτε με ενώσεις εργαζομένων έχουν στόχο να διερευνήσουν όλους εκείνους τους τρόπους που θα ανασχέσουν  το πρόβλημα. Ασφαλώς ούτε μάγος είμαι, ούτε μαγικά μπορώ να κάνω. Μπορούμε όμως και θα το κάνουμε, να δημιουργήσουμε όλες εκείνες τις προϋποθέσεις που αφενός θα απαλύνουν το πρόβλημα και αφετέρου  θα δημιουργήσουν τις βάσεις ώστε να  μπορέσουμε  τα επόμενα χρόνια να προχωρήσουμε στη δραστική μείωση του».  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου