20 Αυγούστου 2013

Ίδρυση Κέντρου Ημέρας για άτομα με διαταραχές αυτιστικού τύπου του σωματείου με την επωνυμία « Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό και Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές Ν. Καστοριάς.»

            
Υπογράφει χτες από την αρμόδια Υφυπουργό Υγείας κ. Ζέτα Μακρή, μετά από συνεννόηση με τη Βουλευτή Καστοριάς κ. Μαρία Αντωνίου, η χορήγηση άδειας ίδρυσης Κέντρου Ημέρας για  άτομα με διαταραχές αυτιστικού τύπου του σωματείου με την επωνυμία « Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό και Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές Ν. Καστοριάς.»


Η κ. Αντωνίου δήλωσε :






«Πρόκειται για μια θετική εξέλιξη που θα βοηθήσει όχι μόνο όσους θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα του Κέντρου Ημέρας, αλλά και τις οικογένειες τους.
Βρίσκομαι σε συνεχή επικοινωνία με τους υπεύθυνους του συλλόγου, αφού ένας σημαντικός δείκτης ανάπτυξης για την κοινωνία είναι και ο τρόπος αντιμετώπισης των ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων.
Ελπίζω το επόμενο διάστημα με την καλή συνεργασία που έχουμε με το Υπουργείο Υγείας να έχουμε τη δυνατότητα να προχωρήσουμε στην υλοποίηση δράσεων που αφορούν και άλλες ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.»

Επισυνάπτεται η απόφαση







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου