9 Απριλίου 2013

Συνάντηση με τον Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της ΛΑΡΚΟ κ. Κωνσταντίνο Μπόμπη


Η Βουλευτής Καστοριάς  κ. Μαρία Αντωνίου, συνοδευόμενη από την  αντιπροσωπεία των δύο τοπικών μεταφορέων της ΛΑΡΚΟ, είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της ΛΑΡΚΟ κ. Κωνσταντίνο Μπόμπη , καθώς και με τον Τεχνικό Σύμβουλο Διοίκησης ,  στα γραφεία της Διοίκησης της ΛΑΡΚΟ στην Αθήνα.
Κατά την συνάντηση, υπό συζήτηση τέθηκαν τα προβλήματα ,  που απασχολούν τους μεταφορείς, και για τα οποία η θέση της Διοίκησης της ΛΑΡΚΟ κρίνεται ικανοποιητική.
Επιπρόσθετα,   η Βουλευτής μεταφέροντας έγγραφο –αίτημα του Φυσιολατρικού Συλλόγου Μεσοποταμίας στον κ. Μπόμπη ,  για την αποκατάσταση του χαλασμένου οδοστρώματος λόγω της διέλευσης  βαρέων οχημάτων , που οδηγεί στο δάσος Μεσοποταμίας , έλαβε τη δέσμευση του Προέδρου της ΛΑΡΚΟ , ότι η αποκατάσταση του οδοστρώματος   θα υλοποιηθεί μετά το Πάσχα.
Μετά τη συνάντηση η κ. Αντωνίου δήλωσε: « Η συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΛΑΡΚΟ , έγινε σε πολύ καλό κλίμα και νομίζω ότι αντιμετωπίσαμε πολλά από τα προβλήματα των μεταφορέων της ΛΑΡΚΟ στη περιοχή μας. Σε μια δύσκολη εποχή, όπως η σημερινή, είναι σημαντικό να διατηρούμε τις θέσεις εργασίας ».     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου