27 Οκτωβρίου 2018

Η παρουσίαση από τη Μαρία Αντωνίου του νέου βιβλίου, του Άγγελου Λιάπη “Οι σκοτεινές διαδρομές της μοίρας”


Στην εξαιρετική, από κάθε άποψη, λογοτεχνική εκδήλωση για την παρουσίαση του μυθιστορήματος «Οι σκοτεινές διαδρομές της μοίρας», του συντοπίτη μας Άγγελου Λιάπη, παρευρέθηκε η Μαρία Αντωνίου, η οποία ήταν μία εκ των παρουσιαστών.


Το σχόλιο που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:
 

Το βιβλίο που παρουσιάσαμε σήμερα είναι ένας πραγματικός θησαυρός. Γιατί μας γεμίζει με σοφία. Μας πλημμυρίζει με γνώση. Και μας κατακλύζει με μηνύματα μέχρι το τέλος.

«Δεν υπάρχουν πιο ευτυχισμένα πλάσματα από τα πουλιά», μας λέει μέσα στο βιβλίο του ο Άγγελος Λιάπης. «Όλη τη μέρα το μυαλό τους το έχουν στο τραγούδι»… Κάθε φράση, κάθε σελίδα, κάθε κεφάλαιο μοιάζει με «μπουκέτο από φρέσκα λουλούδια»…  «Όλα τα καρυκεύματα της αγάπης με τη πένα της καρδιάς»… και… τις «σπάνιες ευαισθησίες και τα καλλιτεχνικά χαρίσματα» του «πολυγράφου και αισθαντικού» Άγγελου Λιάπη, ο οποίος με το μυθιστόρημα αυτό «ανοίγει φωτεινά μονοπάτια στη σκέψη μας».

Θερμά συγχαρητήρια στην καταπληκτική πρωτοεμφανιζόμενη Έντεχνη Μικτή Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ», υπό την καθοδήγηση του μαέστρου Παύλου Φωτιάδη, καθώς επίσης και σε όλους τους συντελεστές.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου