3 Απριλίου 2017

Η Μαρία Αντωνίου στην συνεδρίαση της ΝΟΔΕ “ο λόγος στα στελέχη… μαζί χτίζουμε ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό Πολιτικό Οργανισμό”

Στην Διευρυμένη ΝΟΔΕ (ΝΟΣ) Καστοριάς που πραγματοποιήθηκε εχθές, όπου παρουσιάστηκαν θέματα οργανωτικής λειτουργίας, με κεντρικό σύνθημα: “ο λόγος στα στελέχη… μαζί χτίζουμε ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό Πολιτικό Οργανισμό”, υπό την προεδρία του κ. Στέργιου Αδάμ και την παρουσία του Γραμματέα Οργανωτικού
της Νέας Δημοκρατίας κ. Στυλιανού Κονταδάκη, του Δρ. Χρίστου Βλαχοκώστα, αναπληρωτή Γραμματέα αξιολόγησης και επιμόρφωσης στελεχών, του αναπληρωτή Γραμματέα Μακεδονίας – Θράκης κ. Άνθιμου Αμανατίδη και του αναπληρωτή Γραμματέα Ηπείρου κ. Βασίλη Σμπόνια.


Πρέπει όλοι μαζί να επιτείνουμε την προσπάθειά μας για να αναδείξουμε τα προβλήματα της κοινωνίας, την ανικανότητα της σημερινής κυβέρνησης και να στείλουμε σε όλους το μήνυμα ότι σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανένας.  Η προσπάθεια και η συμμετοχή όλων των στελεχών είναι απολύτως απαραίτητη.


Η Νέα Δημοκρατία στέλνει παράλληλα το μήνυμα ότι το κράτος πρέπει να έχει ρόλο συμπαραστάτη στα προβλήματά των πολιτών, αρωγού και στηρίγματος στις προσπάθειες της κοινωνίας, προκειμένου να κινητοποιηθούν όλες οι δημιουργικές δυνάμεις του τόπου και να αξιοποιηθούν οι ενδογενείς και κυρίως οι τοπικές αναπτυξιακές δυνατότητες”.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου