2 Απριλίου 2016

Η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται πάντοτε δίπλα στον κλάδο της Γουνοποιίας” Μαρία Αντωνίου και Άδωνις Γεωργιάδης μαζί στην 6η «Fur Excellence in Athens»

Ακόμη μία επίσκεψη στην 6η «Fur Excellence in Athens» πραγματοποίησε πριν από λίγο η Μαρία Αντωνίου, αυτή τη φορά μαζί με τον Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Άδωνη Γεωργιάδη.
“Με την σημερινή του παρουσία, στην Έκθεση Γούνας της
Αθήνας, ο Άδωνης Γεωργιάδης, για μία ακόμη φορά δείχνει πόσο πολύ αγαπάει την Καστοριά και την Σιάτιστα, την Δυτική Μακεδονία”, ανέφερε στις δηλώσεις της η Μαρία Αντωνίου η οποία υπογράμμισε και πάλι την μεγάλη συμβολή του κλάδου της γούνας στην εθνική μας οικονομία.

Παράλληλα, διαβεβαίωσε ότι υπάρχει συνεννόηση για συντονισμό των θεμάτων της γούνας, με προτάσεις, εισηγήσεις, ερωτήσεις στην Βουλή, για να βοηθηθεί ο κλάδος ειδικά την δύσκολη αυτή χρονική περίοδο που υπάρχουν σημαντικά προβλήματα.
Τόνισαν πάντως χαρακτηριστικά και κατηγορηματικά, πως “η Νέα Δημοκρατία διαχρονικά και ως Κυβέρνηση και ως Αξιωματική Αντιπολίτευση, αλλά και ως αυριανή Κυβέρνηση θα είναι πάντοτε δίπλα στον κλάδο της ελληνικής Γουνοποιίας”.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου