22 Δεκεμβρίου 2015

“Η Μαρία Αντωνίου στο Διεθνές Συνέδριο Πολιτικού Διαλόγου Ελλήνων και Γερμανών Βουλευτών του Γερμανικού Ιδρύματος Hans Seidel Stiftung” .

Με βασικά θέματα συζητήσεων τις ελληνογερμανικές σχέσεις και το μεταναστευτικό, η Μαρία Αντωνίου συμμετείχε, με τρεις ακόμη Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, στο “Συνέδριο Πολιτικού Διαλόγου Ελλήνων και Γερμανών Βουλευτών”, του Γερμανικού Ιδρύματος Hans Seidel Stiftung, που
πραγματοποιήθηκε σε Μόναχο και Βερολίνο, από τις 13 ως και τις 17 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο της διατήρησης και εμβάθυνσης των φιλικών και εταιρικών δεσμών Ελλάδας και Γερμανίας.


Η καταπολέμηση της ισλαμικής τρομοκρατίας σε Γερμανία και Ευρώπη,                                 η ελληνογερμανική συνεργασία στη διττή επαγγελματική κατάρτιση και ως σημαντικός μοχλός ώθησης των ελληνογερμανικών σχέσεων, η εικόνα της Ελλάδας στον γερμανικό τύπο, καθώς και άλλα επίκαιρα ζητήματα, ήταν οι κυριότερες θεματικές ενότητες συζήτησης του Συνεδρίου, με σκοπό ενίσχυση του ελληνογερμανικού διαλόγου και την ενδυνάμωση των εμπορικών δεσμών των δυο χωρών.

Η Μαρία Αντωνίου είχε την ευκαιρία στο περιθώριο του Συνεδρίου να συναντηθεί και να συνομιλήσει με υψηλά ισταμένους γερμανούς πολιτικούς, βουλευτές της Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης της Ομοσμονδιακής Βουλής και με μέλη της τοπικής Κυβέρνησης της Βαυαρίας, καθώς επίσης και με έλληνες παράγοντες και εκπροσώπους φορέων και οργανισμών που δραστηριοποιούνται στην Γερμανία.

Στην ομάδα βουλευτών που επισκέφθηκαν την Γερμανία, συμμετείχαν οι βουλευτές Χρήστος Κέλλας, Γιάννης Κεφαλογιάννης και Γιώργος Κουμουτσάκος.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου