4 Δεκεμβρίου 2015

Στο πλευρό της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Καστοριάς η Μαρία Αντωνίου για την επίλυση θεμάτων τους.

Για μία ακόμη φορά λειτούργησαν άμεσα τα αντανακλαστικά της Μαρίας Αντωνίου, η οποία ανταποκρινόμενη άμεσα σε επιστολή-αίτημα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Καστοριάς, που της κοινοποιήθηκε, απευθύνθηκε αμέσως με έγγραφό της προς τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Νικόλαο Βούτση, προκειμένου να επιληφθεί του ζητήματος
που έχει δημιουργηθεί από την καθυστέρηση στην καταβολή της οικονομικής ενίσχυσης από τη Βουλή ‘εν είδει υιοθεσίας’ στα τέκνα των μελών των σωμάτων ασφαλείας που έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, καταβολή η οποία πραγματοποιείται κατά το σχετικό ΦΕΚ (Α/171 5-8-2011) στις αρχές του έτους.



Το ενδιαφέρον της Μαρίας Αντωνίου προς την Ελληνική Αστυνομία είναι γνωστό και δεδομένο και γίνεται ακόμη εντονότερο, όταν πρόκειται για τέτοιου είδους ζητήματα, που αφορούν την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Καστοριάς. Ακούραστοι λειτουργοί σε μία ευαίσθητη και ακριτική περιοχή της πατρίδας μας, που με αυταπάρνηση, αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα είναι καθημερινά  παρόντες για να επιτελέσουν το ύψιστο χρέος του αστυνομικού λειτουργήματος της ασφάλειας των πολιτών με ευαισθησία, αξιοπιστία και υπευθυνότητα.

Ακολουθεί η επιστολή της Μαρίας Αντωνίου 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, κο Νικόλαο Βούτση

Θέμα: Καθυστέρηση στην καταβολή της οικονομικής ενίσχυσης από τη Βουλή στα τέκνα θανόντων αστυνομικών κατά την εκτέλεση διατεταγμένης υπηρεσίας

Αξιότιμε κε Πρόεδρε,

Σας επισυνάπτω την από 2 Δεκεμβρίου 2015 επιστολή του Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Καστοριάς προς την  Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, κοινοποιούμενη μεταξύ άλλων και σε μένα, με την οποία επισημαίνει την καθυστέρηση στην καταβολή της οικονομικής ενίσχυσης από τη Βουλή ‘εν είδει υιοθεσίας’ στα τέκνα των μελών των σωμάτων ασφαλείας που έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, καταβολή η οποία πραγματοποιείται κατά το σχετικό ΦΕΚ (Α/171 5-8-2011) στις αρχές του έτους. Παρακαλώ όπως επιληφθείτε του ζητήματος και προβείτε στις δέουσες ενέργειες.
Με εκτίμηση
        
          Μαρία Β. Αντωνίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου