4 Νοεμβρίου 2015

Η περεταίρω αξιοποίηση του ορεινού πλούτου του Δήμου Νεστορίου θέμα συνάντησης της Μαρίας Αντωνίου και του Πασχάλη Γκέτσιου με την Ευρωβουλευτή κ. Μαρία Σπυράκη στην Αθήνα.

Με θέμα συζήτησης την προώθηση όλων των ζητημάτων που άπτονται Ευρωπαϊκών Κοινοτικών Οδηγιών για τους Ορεινούς-Μειονεκτικούς Δήμους, όπου συγκαταλέγεται και ο Δήμος Νεστορίου, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3 Νοεμβρίου, στο γραφείο της Ευρωβουλευτού κ. Μαρίας Σπυράκη, συνάντηση στην οποία συμμετείχαν η Μαρία
Αντωνίου και ο Δήμαρχος Νεστορίου κ. Πασχάλης Γκέτσιος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Βάρνη και τον Πρόεδρο  του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης-Παιδείας & Περιβάλλοντος του Δήμου, κ. Θωμά Ανδρεόπουλο.


Πιο συγκεκριμένα, συζητήθηκε εκτενώς το ζήτημα της χρηματοδότησης του Δήμου, από προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κυρίως για την Διαχείριση των Δημοσίων Δασών, για το οποίο η κ. Σπυράκη δεσμεύτηκε να αναλάβει πρωτοβουλίες, που θα βοηθήσουν σημαντικά στην περεταίρω αξιοποίηση του ορεινού πλούτου του Δήμου.

Η Μαρία Αντωνίου από την πλευρά, της έμεινε ικανοποιημένη από το περιεχόμενο της συνάντησης και της συζήτησης, δήλωσε την συμπαράστασή της για το συγκεκριμένο ζήτημα που μπορεί να αποφέρει τεράστια οφέλη στον Δήμο Νεστορίου, πάντοτε σε συνεργασία με την Περιφέρεια και όλες τις αρμόδιες αρχές, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την Ευρωβουλευτή κ. Μαρία Σπυράκη για το ενδιαφέρον που δείχνει για μία ακόμη φορά για ζητήματα της περιοχής μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου