18 Οκτωβρίου 2015

Τις επίσημες εορταστικές εκδηλώσεις, στο Δ.Δ. Μελά τίμησε με την παρουσία της η Μαρία Αντωνίου για τον εορτασμό της Ημέρας Μακεδονικού Αγώνα.

Στο Δημοτικό Διαμέρισμα Μελά παραβρέθηκε την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015 η Μαρία Αντωνίου, τιμώντας με την παρουσία της τις επίσημες εορταστικές εκδηλώσεις για την Ημέρα Μακεδονικού Αγώνα.

Η αναδρομή στις μεγάλες ημερομηνίες, στις χρονολογίες ορόσημα, που σημάδεψαν βαθιά την εθνική μας μοίρα, έχει
σαν σκοπό να αποτίσει φόρο τιμής στους «αιμοδότες της ελευθερίας». Να αντλήσει διδάγματα για το παρόν και το μέλλον”, αναφέρει μεταξύ άλλων στο μήνυμά της για τον σημερινό εορτασμό η Μαρία Αντωνίου, τονίζοντας παράλληλα πως “δικό μας χρέος είναι η διατήρηση, η ενίσχυση και εμβάθυνση της ιστορικής μνήμης, η προβολή της ιστορικής αλήθεια. Αυτό ακριβώς πραγματοποιούμε κι εμείς σήμερα, αγκαλιάζοντας με ευλάβεια και σεβασμό τις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης, όπως ακριβώς αγκάλιασε και η Μακεδονία μας τον ήρωα του Μακεδονικού Αγώνα, Παύλο Μελά”, καταλήγει στο μήνυμά της η Μαρία Αντωνίου.


Στο φωτογραφικό στιγμιότυπο από τον σημερινό εορτασμό, η Μαρία Αντωνίου μαζί με μέλη του Συλλόγου Απογόνων Μακεδονομάχων Νομού 
Καστοριάς και τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Τέρενς Κουίκ,      που εκπροσώπησε την Κυβέρνηση.  





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου