24 Αυγούστου 2015

Αναφορά που κατέθεσε η Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου προς τον Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Σκουρλέτη Παναγιώτη με θέμα «Καταστροφές στις καλλιέργειες αναρριχόμενων φασολιών στην Π.Ε. Καστοριάς λόγω καύσωνα – Αποζημίωση καλλιεργητών από ΕΛΓΑ ».

ΑΝΑΦΟΡΑ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ: Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας  κ. Σκουρλέτη Παναγιώτη
           
ΘΕΜΑ: «Καταστροφές στις καλλιέργειες αναρριχόμενων φασολιών στην Π.Ε. Καστοριάς λόγω καύσωνα – Αποζημίωση καλλιεργητών από ΕΛΓΑ»

Κύριε Υπουργέ,
 

Σας επισυνάπτω την από 03-08-2015 επιστολή των προέδρων των αγροτικών συλλόγων των Δήμων Καστοριάς και Άργους Ορεστικού, καθώς και των προέδρων των αγροτικών συνεταιρισμών της Π.Ε. Καστοριάς, προς τον πρόεδρο του Δ.Σ. ΕΛΓΑ, κοινοποιούμενη μεταξύ άλλων και σε μένα με την οποία οι σχετικοί φορείς εκφράζουν το πάγιο αίτημα των καλλιεργητών για αλλαγή του κανονισμού σχετικά μετά αναρριχόμενα φασόλια, καθώς και την κατ’ εξαίρεση αναγγελία των καλλιεργητών της Π.Ε. Καστοριάς, προκειμένου να δηλώσουν τις ζημίες που υπέστησαν λόγω καύσωνα και να ακολουθήσει η σχετική διαδικασία εκτίμησης και αποζημίωσης τους από τον ΕΛΓΑ.
Παρακαλώ όπως επιληφτείτε άμεσα του ζητήματος και προβείτε στις δέουσες ενέργειες.

                                                                                    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ


ΜΑΡΙΑ Β. ΑΝΤΩΝΙΟΥ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου