19 Ιουνίου 2015

Συνάντηση της Μαρίας Αντωνίου με την Αναπληρώτρια Υπουργό Τουρισμού, κα Έλενα Κουντουρά, την Τετάρτη 17/6/2015.

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015  με την Αναπληρώτρια Υπουργό Τουρισμού, κα Έλενα Κουντουρά. Στη συνάντηση συμμετείχε  η Βουλευτής Καστοριάς, κα Μαρία Αντωνίου, ο Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κοζάνης, κος Χ. Κάτανας και
αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας.

Στη συνάντηση έγινε αναφορά στους παράγοντες που επηρεάζουν αρνητικά τον κλάδο της Γούνας, σε σχέση με τις εξελίξεις στην Ρωσία και την έλλειψη ρευστότητας στην Ελληνική Οικονομία.

Η κα Αντωνίου τόνισε την σημασία στήριξης του κλάδου από το Υπουργείο Τουρισμού και πρότεινε την υλοποίηση του προγράμματος που είχε ξεκινήσει η προηγούμενη Υπουργός, κα Κεφαλογιάννη, με τη συμμετοχή των γουνοποιών σε εκθέσεις που μετέχει ο ΕΟΤ αλλά και σε αποστολές Ελληνικών αντιπροσωπειών με στόχο την τόνωση της εξωστρέφειας.

Η Υπουργός δεσμεύτηκε για τη στήριξη του κλάδου της Γούνας με στοχευμένες ενέργειες, που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα δράσης και προβολής του Υπουργείου.  

Μετά τη συνάντηση η κα Αντωνίου δήλωσε:


« Είχαμε σήμερα μια πρώτη συνάντηση με τη νέα Υπουργό Τουρισμού, κα Έλενα Κουντουρά. Την ενημερώσαμε για τα προβλήματα του κλάδου της Γούνας αλλά και τις προοπτικές ανάπτυξης του. Ζητήθηκε η υποστήριξη μέσω δράσεων που μπορεί να αναλάβει το Υπουργείο σε χώρες που ενδιαφέρουν με σκοπό την τόνωση της εξωστρέφειας του Κλάδου».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου