19 Μαΐου 2015

Επίσκεψη της Βουλευτού Καστοριάς Μαρίας Αντωνίου στην έκθεση τουρισμού “SITEV” στην Αλγερία.


Την πρωτεύουσα της Αλγερίας, το Αλγέρι,επισκέφτηκε η Βουλευτής Καστοριάς Mαρία Αντωνίου κατά το διάστημα από 13 έως 16 Μαΐου 2015, προσκεκλημένη στα εγκαίνια της τουριστικής έκθεσης “SITEV”. 


Η Βουλευτής επισκέφτηκε το περίπτερο των Ελλήνων εκθετών, της εταιρείας ΜMTRAVEL, διακοσμημένο με τα χρώματα της Ελλάδας, με Ελληνική μουσική και χορευτικά συγκροτήματα. Συνοδευόμενη από τον Έλληνα Γενικό Πρόξενο κο Ντέλικα
Κωνσταντίνο, συνομίλησε με τους υπευθύνους της Ελληνικής εταιρείας για τον σκοπό της παρουσίας τους στην έκθεση, ο οποίος ήταν η προβολή της Ελλάδας στην τεράστια αυτή αφρικανική χώρα.

 Η κα Αντωνίου είχε επαφές με την Υπουργό Τουρισμού της Αλγερίας κο Nouria Yamina Zerhouni, οι οποίες είχαν ως στόχο την προώθηση των συμφερόντων της Καστοριάς αλλά και της χώρας μας στον τουριστικό και εμπορικό τομέα, με την οποία και αντάλλαξε τοπικά δώρα. 

Ακολουθούν φωτογραφίες:



Έκθεση Τουρισμού στο Αλγέρι



Με τον συνάδελφο του ΣΥΡΙΖΑ κο Ζαννά Ζήση το Γενικό Πρόξενο, τον Εμπορικό Ακόλουθο της πρεσβείας μας και την Κα Μουρατιδου Μάγδα στο Ελληνικό Περίπτερο





Έκθεση Τουρισμού στο Αλγέρι




Με το Υπουργό Νεολαίας και Αθλητισμού της Αλγερίας



Με το Υπουργό Νεολαίας και Αθλητισμού της Αλγερίας και την Ελληνική αντιπροσωπεία



Έκθεση Τουρισμού στο Αλγέρι





Στην Κατοικία του Γενικού Πρόξενου κου Ντέλικα Κωνσταντίνου με τον συνάδερφο του ΣΥΡΙΖΑ κο Ζαννά Ζήση






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου