30 Απριλίου 2015

Αναφορά που κατέθεσε η Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου στον Υπουργό Εσωτερικών, κ. Νικόλαο Βούτση με θέμα: "Πρόβλημα πληρωμής των συμβασιούχων υπαλλήλων του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Καστοριάς λόγω καθυστερημένης δημοσίευσης της πρόσληψης τους στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως".

ΑΝΑΦΟΡΑ

Προς: Υπουργό Εσωτερικών, κο Νικόλαο Βούτση

Θέμα: Πρόβλημα πληρωμής των συμβασιούχων υπαλλήλων του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Καστοριάς λόγω καθυστερημένης δημοσίευσης της πρόσληψης τους στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως
Κύριε Υπουργέ,



Σας επισυνάπτω το από 20-4-15 υπόμνημα των συμβασιούχων υπαλλήλων του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Καστοριάς, με το οποίο ενημερώνουν τους αρμόδιους φορείς ότι δεν έχουν πληρωθεί για το χρονικό διάστημα από την υπογραφή των συμβάσεων τους μέχρι την ημερομηνία δημοσίευσης τους στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, καθότι προέκυψε καθυστέρηση στη δημοσίευση λόγω των εκλογών και της παραίτησης της Γενικής Γραμματέως Αποκεντρωμένης Διοίκησης για την οποία δε φέρουν καμία υπαιτιότητα. Παρακαλώ όπως επιληφθείτε του ζητήματος και προβείτε στις δέουσες ενέργειες.
Με εκτίμηση,


Μαρία Β. Αντωνίου





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου