17 Απριλίου 2015

Επιστολή της Μαρίας Αντωνίου προς τον Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας κο Καρυπίδη με θέμα: ¨Ματαίωση της διαγωνιστικής διαδικασίας για δύο έργα τα οποία αφορούν την προστασία και εξυγίανση της λίμνης της Καστοριάς."

                              Καστοριά, 17-04-2015
                                      Αρ. Πρωτ: 1531

   ΠΡΟΣ: Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας
                              κ. Καρυπίδη Θεόδωρο

       Κύριε Περιφερειάρχη,

       Λίγους μήνες πριν τη λήξη της προγραμματικής περιόδου 2007 – 2013, οι πολίτες της Π.Ε Καστοριάς, πληροφορήθηκαν τη ματαίωση της διαγωνιστικής διαδικασίας για δύο έργα τα οποία αφορούν την προστασία και
εξυγίανση της λίμνης της Καστοριάς.
       Είμαι σίγουρη ότι γνωρίζετε, ότι τα συγκεκριμένα έργα αποτελούν μέρος ενός συνολικότερου έργου, που εντάχθηκε ως «έργο σημαία» της Περιφέρειας Δυτ.
Μακεδονίας, στο ΠΕΠ Μακεδονίας – Θράκης 2007 – 2013, με στόχο την προστασία και την εξυγίανση της λίμνης της Καστοριάς, η οποία αντιλαμβάνεστε ότι αποτελεί όχι μόνο σημαντικό αναπτυξιακό πυλώνα για τον τόπο μας, αλλά ουσιαστικά πηγή ζωής.
        Η ακύρωση των διαδικασιών δημοπράτησης των συγκεκριμένων έργων, οδηγεί κατά πάσα πιθανότητα στην απένταξη τους από το ΠΕΠ και προφανώς παραπέμπει στις καλένδες όλα τα απαιτούμενα έργα για την προστασία και εξυγίανση της λίμνης μας.
        Επιτρέψτε μου να θεωρώ δεδομένο, ότι άμεσα θα εξηγήσετε τη σκοπιμότητα των ενεργειών σας, αλλά κυρίως ότι θα προχωρήσετε όσο πιο γρήγορα γίνεται σε όλες εκείνες τις διαδικασίες, έτσι ώστε να καταστεί εφικτή η υλοποίηση των συγκεκριμένων έργων στις πιεστικές πλέον προθεσμίες.
        Επειδή οι πολίτες της Καστοριάς δεν διεκδικούν προνόμια, αλλά τα αυτονόητα και δεν μπορεί να αντιμετωπίζονται ως αποπαίδια της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας, περιμένω τις άμεσες ενέργειες σας.
        
        
          Mε εκτίμηση,



     Μαρία   Β.  Αντωνίου                                         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου