3 Μαρτίου 2015

Συνάντηση της Μαρίας Αντωνίου με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου, την Κυριακή 1-3-2015.

Συνάντηση  πραγματοποίησε  την  Κυριακή,  01  Μαρτίου 2015  η Βουλευτής  Καστοριάς, Μαρία  Αντωνίου, με  τα  μέλη του  Διοικητικού Συμβουλίου  του Ναυτικού  Ομίλου  Μαυροχωρίου στις εγκαταστάσεις του  Ναυτικού Ομίλου στο  Μαυροχώρι.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η κα Αντωνίου
ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του συλλόγου, κ. Χάτσιο, για τις διακρίσεις των αθλητών του συλλόγου, για τις δράσεις  του ομίλου αλλά και τα προβλήματα υλικοτεχνικής υποδομής  που αντιμετωπίζει   ο  Ν.Ο.Μ..

Τα μέλη του συλλόγου ευχαρίστησαν θερμά την κα Αντωνίου για την παρέμβασή της, ώστε να ενισχυθεί με την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή, την οποία είχε μεγάλη ανάγκη ο όμιλος  προκειμένου  να συνεχίσει απερίσπαστος τη δραστηριότητά του.

   Μετά τη συνάντηση η κα Αντωνίου δήλωσε:

«Θεωρώ αυτονόητη υποχρέωσή μου να αγωνίζομαι για την ενίσχυση όλων των φορέων και των ανθρώπων που στηρίζουν με τις πρωτοβουλίες τους τον τόπο τους και τη νέα γενιά.


Ο Ναυτικός Όμιλος Μαυροχωρίου, όπως και πολλοί άλλοι φορείς στην Καστοριά, αποτελούν τέτοια παραδείγματα και αξίζουν την πλήρη υποστήριξή μας».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου