15 Δεκεμβρίου 2014

Συνάντηση της Βουλευτού Καστοριάς Μαρίας Αντωνίου με τον Προϊστάμενο της Δ.Ο.Υ. Καστοριάς, κ. Γαβριηλίδη, τη Δευτέρα 15/12/2014.

Συνάντηση είχε σήμερα, Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014, η Βουλευτής Καστοριάς, Μαρία Αντωνίου με τον Προϊστάμενο  της  Δ.Ο.Υ.  Καστοριάς,  κ. Γαβριηλίδη.

 Θέμα  της  συνάντησης   ήταν  η   επιστροφή  του  Φ.Π.Α.  
στους  αγρότες  και   στους κτηνοτρόφους. Ο  κ.  Γαβριηλίδης  ενημέρωσε την  κα  Αντωνίου πως,  ήδη, το  αρμόδιο  τμήμα  διενεργεί  τις  απαραίτητες διασταυρώσεις που πρέπει να γίνουν, ώστε τα ποσά που προκύπτουν να πιστωθούν στους λογαριασμούς των αγροτών και των κτηνοτρόφων. Ο Προϊστάμενος  της  Δ.Ο.Υ.  ενημέρωσε την  κα  Αντωνίου ότι έχουν υποβληθεί  259  ατομικοί φάκελοι, 255  φάκελοι υποβλήθηκαν από την Ε.Α.Σ. Άργους Ορεστικού και 687 φάκελοι υποβλήθηκαν από την Α.Σ.Ο. Καστοριάς.

Ήδη,  έχει ξεκινήσει ο έλεγχος των φακέλων και ο κ. Γαβριηλίδης δεσμεύτηκε ότι μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχει ολοκληρωθεί και θα έχουν πιστωθεί οι λογαριασμοί των δικαιούχων.
  
Μετά  τη  συνάντηση  η  κα  Αντωνίου  δήλωσε:

«Στη σημερινή δύσκολη συγκυρία είναι υποχρέωση όλων μας, με τις ενέργειές μας,  να στηρίζουμε το κοινωνικό σύνολο.

Στην κατεύθυνση αυτή χαίρομαι που πρώτος ο κ. Γαβριηλίδης με διαβεβαίωσε  ότι  οι αρμόδιες υπηρεσίες θα κάνουν ό,τι μπορούν ώστε να κλείσει το  θέμα του Φ.Π.Α. στους Αγρότες και στους Κτηνοτρόφους πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου