17 Νοεμβρίου 2014

Συνάντηση της Βουλευτού Καστοριάς Μαρίας Αντωνίου με το νέο Προεδρείο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας, τη Δευτέρα 17/11/2014.

Συνάντηση πραγματοποίησε σήμερα, Δευτέρα 17  Νοεμβρίου  2014, η κα  Αντωνίου,  με  τον  Πρόεδρο  της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας, κ. Κοσμίδη, τον Αντιπρόεδρο κ. Δίτσιο και τον Γενικό Γραμματέα, κ.  Δήμζα. Κατά  τη διάρκεια της συνάντησης η Βουλευτής  ενημέρωσε το νέο προεδρείο της Ελληνικής  Ομοσπονδίας Γούνας σε σχέση με τα τρέχοντα
θέματα αρμοδιότητας των Υπουργείων   Οικονομικών, Τουρισμού  και  Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας  που  αφορούν τον κλάδο της γουνοποιίας. 

            Ταυτόχρονα, η κα Αντωνίου ενημερώθηκε από το νέο Προεδρείο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας  για τον σχεδιασμό των επόμενων ενεργειών του που θα στοχεύουν  στην  αντιμετώπιση  των βασικών προβλημάτων  του  κλάδου.

            Μετά  τη  συνάντηση  η  κα  Αντωνίου  δήλωσε:


«Είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με το νέο Προεδρείο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας  και να τους ευχηθώ κάθε επιτυχία στα καθήκοντα που αναλαμβάνουν. Τους διαβεβαίωσα πως θα είμαι δίπλα τους σε κάθε ενέργειά τους που θα αφορά την επίλυση προβλημάτων του κλάδου της Γουνοποιίας, ενός κλάδου που όπως έχω τονίσει πολλές φορές αποτελεί τον βασικό πυλώνα ανάπτυξης του τόπου μας».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου