2 Οκτωβρίου 2014

Εθιμοτυπική επίσκεψη και συμμετοχή της Βουλευτού Καστοριάς κας Αντωνίου σε κοινή σύσκεψη με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, κ. Καρυπίδη και το Προεδρείο του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας», την Τετάρτη 1/10/ 2014.

Συνεχίζοντας   τις  συναντήσεις  με τις  νέες  Αρχές  της  αυτοδιοίκησης  χθες, Τετάρτη  1  Οκτώβριου  2014, η  Βουλευτής  Καστοριάς   κα   Αντωνίου, επισκέφθηκε τον  Περιφερειάρχη  Δυτικής  Μακεδονίας  κ.  Καρυπίδη.  Κατά  τη  διάρκεια  της   συνάντησης, η  κα Αντωνίου  είχε  την  ευκαιρία  να  θέσει  τα  θέματα που απασχολούν  την  Περιφερειακή  
Ενότητα  Καστοριάς  έτσι  όπως αυτά αναλύθηκαν και κατά την πρόσφατη επίσκεψή της στον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς, κ. Αδαμόπουλο.   

Ακολούθησε σύσκεψη με τη συμμετοχή του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας», του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς και υπηρεσιακών  παραγόντων. Κατά  τη   διάρκεια  της  σύσκεψης εξετάστηκε  η πορεία της  ένταξης του εκθετηρίου του Συνδέσμου στον αναπτυξιακό νόμο, αναλύθηκαν τα δεδομένα και σχεδιάστηκε η αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν προκύψει.
           
   Μετά   την   επίσκεψη   η  κα  Αντωνίου  δήλωσε:

             «Είχα   την  ευκαιρία  να κάνω μία πρώτη συνάντηση  με τον νέο Περιφερειάρχη   Δυτικής    Μακεδονίας  κ.  Καρυπίδη. Εξετάσαμε  όλα  τα  θέματα που αφορούν  την  Περιφερειακή  Ενότητα  Καστοριάς  και  συμφωνήσαμε  στην ανάγκη, με Περιφερειακή Συνείδηση, να προχωρήσουμε στον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου. Ο καθένας από τον θεσμικό του ρόλο και σε κοινή πορεία, πρέπει να βρούμε τις λύσεις στα προβλήματα που απασχολούν τον τόπο και τους συμπολίτες μας. Πρέπει να τονίσω ότι σε συνεργασία και με τον Σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας» εξετάσαμε και το θέμα του εκθετηρίου και θεωρώ ότι δρομολογήσαμε τη λύση, σε συνεργασία και με το Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, σε ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί εδώ και πολύ καιρό τον Σύνδεσμο».







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου