2 Σεπτεμβρίου 2014

Έναρξη λειτουργίας παραρτήματος ΟΓΑ στη Δυτική Μακεδονία.

Μετά από μια συνεχή και επίμονη προσπάθεια, που ξεκίνησε  με την κατάθεση σχετικής ερώτησης το Νοέμβριο του 2012 προς τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βρούτση και συνεχίστηκε με συσκέψεις και συναντήσεις  με τους Διοικητές του ΟΓΑ κ. Δημήτρη Κοντό και κ. Ξενοφώντα Βεργίνη σήμερα το Παράρτημα του ΟΓΑ
στη Δυτική Μακεδονία είναι πλέον γεγονός και μάλιστα  τα εγκαίνια των γραφείων θα πραγματοποιηθούν, τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου στην Κοζάνη.

Με την έναρξη λειτουργίας του παραρτήματος επιτυγχάνεται η άμεση και καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και επιλύεται ένα χρόνιο πρόβλημα επικοινωνίας με την κεντρική Διοίκηση στην Αθήνα.   

            Μετά από αυτή την εξέλιξη κ. Αντωνίου δήλωσε:

« Θέλω να ευχαριστήσω τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βρούτση και τον σημερινό Διοικητή κ. Βεργίνη, που συνέβαλαν έτσι ώστε να λυθεί ένα χρόνιο πρόβλημα για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Η λειτουργία του παραρτήματος του ΟΓΑ, θα συμβάλλει καθοριστικά στην εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας. Που άλλωστε είναι και μια από τις πρώτες προτεραιότητες της Δημόσιας Διοίκησης αλλά και της κυβέρνησης.».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου