30 Ιουλίου 2014

Συνάντηση της Βουλευτού Καστοριάς κ. Μαρίας Αντωνίου με τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλη Κικίλια και με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Δημήτρη Τσακνάκη, την Τετάρτη 30/72014.

Συνάντηση με τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλη Κικίλια και με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας  κ. Δημήτρη Τσακνάκη,  είχε σήμερα Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014, η Βουλευτής Καστοριάς κ. Μαρία  Αντωνίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η κ. Αντωνίου ενημέρωσε τον
Υπουργό για τα θέματα που αφορούν την Π.Ε. Καστοριάς και έκανε μια αναδρομή στις μέχρι σήμερα ενέργειες του προκατόχου του, κ. Νικόλαο Δένδια. Συζητήθηκαν οι προτάσεις τόσο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, όσο και της Ένωσης πρώην Συνοριακών Φυλάκων Καστοριάς και ενημέρωσε τον νέο Υπουργό για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αστυνομική Διεύθυνση  και τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης της Π.Ε. Καστοριάς.

Τέλος η Βουλευτής προσκάλεσε τον κ. Κικίλια στην Καστοριά για να έχει και ο ίδιος από κοντά εικόνα της κατάστασης, πρόσκληση την οποία και αποδέχτηκε.

Επίσης η κ. Αντωνίου με ομάδα βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας  συναντήθηκε με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας  κ. Δημήτρη Τσακνάκη  ο οποίος λόγω και της καταγωγής του από την περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας  είναι  γνώστης των προβλημάτων που αφορούν την Π.Ε. Καστοριάς. Στην Δεύτερη συνάντηση με τον Αρχηγό, η Βουλευτής έκανε προτάσεις σχετικά με το σχέδιο αναδιάρθρωσης της Ελληνικής Αστυνομίας.

Μετά τη συνάντηση η κ. Αντωνίου δήλωσε:

«Συνεχίζουμε τις προσπάθειες για την ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς, τόσο σε υλικοτεχνική υποδομή, όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό. Είχαμε αναπτύξει μια πολύ καλή σχέση με τον προηγούμενο Υπουργό, στην ίδια κατεύθυνση θα κινηθούμε και με τον νέο Υπουργό».  













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου