24 Ιουνίου 2014

Επιστολή της Βουλευτού Καστοριάς κ. Μαρίας Αντωνίου στον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου για την έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας.

                                        
Ημερομηνία 24/6/2014

Προς: Τον  Πρόεδρο  του  Περιφερειακού
                                       Συμβουλίου  Δυτ.  Μακεδονίας.     
                                                            
    κ.  Πρόεδρε,

    Σας  ευχαριστώ  θερμά  για  την  πρόσκλησή  σας  να  παρευρεθώ στη σημερινή  έκτακτη  συνεδρίαση   του Περιφερειακού  Συμβουλίου. Είναι  θετικό  ότι  το  Περιφερειακό  Συμβούλιο   Δυτικής   Μακεδονίας
 σε  δημόσια διαβούλευση  με τους φορείς της Περιφέρειας  θα  διαμορφώσει  τις  θέσεις  της τοπικής μας κοινωνίας σε σχέση  με  το  θέμα  της  ΔΕΗ, με την  προϋπόθεση  της  συμμετοχής  όλων  των  κοινωνικών  εταίρων.

  Πρόκειται  άλλωστε  για  μια  διαδικασία που κινείται στην κατεύθυνση της οικοδόμησης περιφερειακής συνείδησης που είναι αλήθεια ότι δεν επιδείχτηκε από κάποιους, σε αρκετά θέματα κατά το παρελθόν, όπως όταν ως Καστοριά θέταμε το θέμα της συμμετοχής όλης της Περιφέρειας στις  δράσεις  του  Τοπικού  Αναπτυξιακού  Πόρου.

   Σε   κάθε  περίπτωση οι θέσεις της σημερινής συνεδρίασης μπορούν να αποτελέσουν  βάση  διαλόγου  όταν κατατεθεί το σχετικό νομοσχέδιο  στη  Βουλή  και γίνουν σε όλους γνωστές οι προβλέψεις τους.

 Δυστυχώς, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δε θα μπορέσω να παρευρεθώ, παραμένω στη  διάθεσή σας για οποιαδήποτε δημόσια διαβούλευση και εν αναμονή και των αποτελεσμάτων της σημερινής συνεδρίασης.
                                                                                                           
                                                                               Με εκτίμηση,


                                                                       Μαρία   Β.  Αντωνίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου