7 Ιουνίου 2014

Συνάντηση της Βουλευτού Καστοριάς κ. Μαρίας Αντωνίου με το Προεδρείο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Καστοριάς για το θέμα της ανεργίας "Νέο Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Παρέμβασης" σήμερα Σάββατο 7/6/2014.

Συνάντηση είχε σήμερα Σαββάτο 7 Ιουνίου, η Βουλευτής Καστοριάς κ. Μαρία Αντωνίου με το Προεδρείο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Καστοριάς.
Στην συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την καταπολέμηση της ανεργίας, την αναβάθμιση της σχολής γουνοποιίας και την πρόταση του Εργατικού
Κέντρου Καστοριάς για το νέο Τοπικό Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Παρέμβασης στην Π.Ε Καστοριάς.
Κατά τη συζήτηση έγινε ενημέρωση από την Βουλευτή για την επαφή που έκανε για το θέμα  με τον Διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Αμπατζόγλου, όταν κατατέθηκε η εν λόγω πρόταση και πραγματοποιήθηκε σχεδιασμός των βημάτων που θα ακολουθηθούν ώστε να επιτευχθεί το δυνατόν συντομότερα η έγκριση και η υλοποίηση του προτεινόμενου προγράμματος.      

Η κ. Αντωνίου δήλωσε:

«Είχαμε την ευκαιρία σήμερα  με το Προεδρείο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Καστοριάς να συζητήσουμε για το μεγαλύτερο πρόβλημα που απασχολεί τη Χώρα αλλά και την Καστοριά, την ανεργία. Ενημέρωσα για την επαφή που είχα  με τον Διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Αμπατζόγλου, το  προηγούμενο διάστημα κατά την οποία και συμφωνήθηκε να δούμε την πρόταση μέσα στο καλοκαίρι, στη βάση ένταξης του στο Νέο Σύμφωνο Εταιρικής Σχέσης (πρώην ΕΣΠΑ). Θα  ακολουθήσει  συνάντηση με τον Διοικητή του ΟΑΕΔ, όλων των εμπλεκόμενων φορέων έτσι ώστε να καταφέρουμε να πετύχουμε την έγκριση ενός νέου Τοπικού  Ολοκληρωμένου Προγράμματος  για τη νέα περίοδο (ΣΕΣ) που να αφορά την Καστοριά».  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου