21 Μαΐου 2014

Ανακοίνωση της Βουλευτού Καστοριάς κ. Μαρίας Αντωνίου με θέμα την παράταση της ισχύος των βιβλιαρίων υγείας για τους Ανασφάλιστους Υπερήλικες.

Μετά την συνάντηση που πραγματοποίησε ομάδα Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας μεταξύ των οποίων και η Βουλευτής Καστοριάς κ. Μαρία Αντωνίου με τον Διοικητή του ΟΓΑ κ. Ξενοφών Βεργίνη, στις 10 Δεκεμβρίου 2013 και βάση
πρότασης που του είχαν καταθέσει, η Διοίκηση του ΟΓΑ ανακοίνωσε ότι η ισχύς των βιβλιαρίων υγείας των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων, των οποίων η σύνταξη διακόπηκε από 1-1-2013 με βάση τις διατάξεις του ν.4039/12, παρατείνεται έως τις 28 Φεβρουαρίου 2015, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4254/2014. Το ίδιο ισχύει και για τα προστατευόμενα μέλη αυτών.
Οι δικαιούχοι καλούνται να προσέρχονται για τη θεώρηση των βιβλιαρίων τους στους κατά τόπους αρμόδιους Ανταποκριτές του ΟΓΑ.

Η κ. Αντωνίου δήλωσε:

«Άλλη μια σημαντική κυβερνητική πρωτοβουλία υλοποιήθηκε προς όφελος μιας ιδιαίτερα ευαίσθητης κοινωνικής ομάδας της χώρας μας. Οι Ανασφάλιστοι Υπερήλικες έχουν πλέον τη δυνατότητα τόσο οι ίδιοι όσο και τα προστατευόμενα μέλη τους να έχουν πρόσβαση στο πολύτιμο αγαθό της Δημόσιας Υγείας». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου