29 Απριλίου 2014

Συγχαρητήριος επιστολή της Μαρίας Αντωνίου στους αθλητές και τις αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς για τις επιτυχίες τους στο 80ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας.

Θα ήθελα να συγχαρώ από καρδιάς τους αθλητές και τις αθλήτριες του Ναυτικού  Ομίλου Καστοριάς για τη συμμετοχή και τις διακρίσεις τους στο 80ο  Πανελλήνιο  Πρωτάθλημα Κωπηλασίας.
   Ιδιαίτερα θα ήθελα να συγχαρώ την Ολυμπιονίκη μας Χριστίνα Γιαζιτζίδου και  τη  Θωμαΐς  Εμμανουηλίδου, οι οποίες  κατέκτησαν το Χρυσό Μετάλλιο
στο Διπλό Σκιφ Γυναικών Ελαφρών Βαρών και το Χάλκινο Μετάλλιο στο Διπλό Σκιφ Γυναικών.  Συγχαίρω ακόμη τη Σοφία Τσιόλα για το Αργυρό Μετάλλιο στη Δίκωπο Νεανίδων και τον Γιώργο Παπαϊωάννου για το Χάλκινο Μετάλλιο στο Σκιφ εφήβων.
   Επίσης,  θα  ήθελα να  συγχαρώ  όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που  συμμετείχαν στους αγώνες, οι οποίοι με την πολύ δουλεία και τη γεμάτη στερήσεις προπονήσεις τους, έκαναν περήφανους όλους τους Καστοριανούς.

   Πολλά συγχαρητήρια στη διοίκηση, τους προπονητές και τους γονείς των αθλητών, τους αφανείς αυτούς ήρωες, που στηρίζουν και βοηθούν τα παιδία τους να φτάσουν ψηλά και να μας κάνουν όλους περήφανους. 

Με εκτίμηση 
Μαρία Αντωνίου
Βουλευτής Π.Ε. Καστοριάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου