24 Μαρτίου 2014

Παρουσία της Βουλευτού Καστοριάς κ. Μαρίας Αντωνίου, στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου και στην τελετή εγκαινίων της νέας έδρας του Γενικού Προξενείου Κορυτσάς, την Κυριακή 23/3/2014.

Στην Κορυτσά βρέθηκε χθες, Κυριακή 24/3/2014 η Βουλευτής Καστοριάς, κ. Μαρία Αντωνίου, επίσημη προσκεκλημένη του Γενικού Πρόξενου της Ελλάδας στην Κορυτσά, κ. Ιωάννη Πεδιώτη, με αφορμή την εκδήλωση για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου και  της τελετής των εγκαινίων  της νέας έδρας  του Γενικού Προξενείου Κορυτσάς. Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν εκτός της Βουλευτή Καστοριάς, ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, ο Βουλευτής Καρδίτσας κ. Σπύρος Ταλιαδούρος και
πολλοί πολιτικοί και κρατικοί αξιωματούχοι των δύο χωρών. Η επίσκεψη ξεκίνησε με συμμετοχή της Βουλευτού Καστοριάς, κ. Μαρίας Αντωνίου στην δοξολογία που τελέσθηκε στον Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως του Κυρίου. Κατόπιν η αντιπροσωπεία ξεναγήθηκε στα σοκάκια όπου άκμασε το Ελληνικό Στοιχείο και κατέληξε στο θέατρο "Τσαγιούπι" όπου παρακολούθησε την σχολική εορτή για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου που παρουσίασαν οι δάσκαλοι και οι μαθητές του εκπαιδευτηρίου "Όμηρος" Κορυτσάς. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων τελείωσε  με τα  εγκαίνια  της νέας έδρας  του Γενικού Προξενείου Κορυτσάς που όπως ανάφερε και ο Γενικός Πρόξενος θα συμβάλουν τόσο στην αύξηση του επιπέδου των παρεχόμενων υπηρεσιών όσο και στην ενίσχυση των σχέσεων των δύο κρατών.     

Ακολουθούν φωτογραφίες 


































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου