20 Φεβρουαρίου 2014

Συνάντηση της Βουλευτού Καστοριάς κ. Μαρίας Αντωνίου με τον Πρεσβευτή της Ρουμανίας στην Ελλάδα κο Lucian Fatu, την Τετάρτη 19/2/2014.

Την Τετάρτη 19-2-2014 η Βουλευτής Καστοριάς κα Μαρία Αντωνίου συναντήθηκε στο γραφείο της, στην Αθήνα, με τον Πρεσβευτή της Ρουμανίας στην Ελλάδα κο Lucian Fatu.
Η συζήτηση, η οποία διεξήχθη σε φιλικό κλίμα, είχε ως βασικό θέμα το ελληνικό εξαγωγικό εμπόριο και συγκεκριμένα τις προοπτικές επέκτασης
των εξαγωγικών επιχειρήσεων της Καστοριάς στην αγορά της Ρουμανίας, με έμφαση στον τομέα της γουνοποιίας αλλά και των αγροτικών προϊόντων.
Επίσης, συζητήθηκε το θέμα των επερχόμενων Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών και Ευρωεκλογών καθώς και άλλα ζητήματα διμερών σχέσεων των δύο χωρών.

Ο κος Lucian Fatu αποδέχτηκε με χαρά τη σχετική πρόσκληση της κας Αντωνίου και εκδήλωσε την επιθυμία του να επισκεφτεί προσεχώς την πόλη της Καστοριάς και την δέσμευση του να υποστηρίξει εμπράκτως τη συνεργασία της Ρουμανίας με την τοπική κοινωνία, τόσο στον τομέα του εμπορίου όσο και στον τομέα του τουρισμού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου