25 Φεβρουαρίου 2014

Συνάντηση της Βουλευτού Καστοριάς κ. Μαρίας Αντωνίου και Εκπροσώπων του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκτροφέων Γουνοφόρων Ζώων με τον Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων κ. Θεοχάρη και τον Διευθυντή του Υφ. Ανάπτυξης κ. Κωνσταντίνου, την Τρίτη 25/2/2014.

Συνάντηση είχε σήμερα η Βουλευτής Καστοριάς κ. Μαρία Αντωνίου με τον Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων κ. Θεοχάρη, παρουσία του Προέδρου του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκτροφέων Γουνοφόρων Ζώων κ. Λάγγα, του Γραμματέα κ. Ταλίδη και υπηρεσιακών παραγόντων.
Κατά τη συνάντηση, η κ. Αντωνίου μαζί με τους εκτροφείς
έθεσαν τα θέματα της αρμοδιότητας του Γενικού Γραμματέα που απασχολούν τον κλάδο.

Ο κ. Θεοχάρης άκουσε προσεκτικά το πρόβλημα και έδωσε εντολές και κατευθύνσεις στους προϊσταμένους των αντίστοιχων Διευθύνσεων ώστε να επιλυθεί άμεσα.
Στη συνέχεια η κ. Αντωνίου και η αντιπροσωπεία των Εκτροφέων Γουνοφόρων Ζώων μετέβηκαν στο Υπ. Ανάπτυξης όπου και συναντήθηκαν με τον Διευθυντή του Υφ. Ανάπτυξης κ. Κωνσταντίνου. Στον κ. Κωνσταντίνου, η κ. Αντωνίου έθεσε το πρόβλημα που προέκυψε από την αλλαγή του καθεστώτος ασφάλισης των εργαζομένων στις μονάδες εκτροφής γουνοφόρων ζώων, από το ΙΚΑ στον ΟΓΑ, λόγω της ένταξης του κλάδου στον πρωτογενή τομέα.
  
Μετά τη συνάντηση η κ. Αντωνίου δήλωσε:

«Πραγματοποιήσαμε σήμερα μαζί με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εκτροφέων Γουνοφόρων Ζώων, δύο σημαντικές συναντήσεις για θέματα τα οποία δημιουργούν δυσλειτουργίες στον κλάδο. Τόσο ο κ. Θεοχάρης όσο και ο κ. Κωνσταντίνου επέδειξαν τα αντανακλαστικά που απαιτούνται  για την επίλυση των συγκεκριμένων προβλημάτων. Είναι φανερή τόσο  η βούληση της σημερινής Κυβέρνησης να στηρίξει κλάδους όπως και των Εκτροφέων Γουνοφόρων Ζώων, οι οποίοι έχουν αμιγώς εξωστρεφή χαρακτήρα όσο και δίνει  την εικόνα της Ελλάδας που αγωνίζεται, που δίνει λύσεις και που αλλάζει».  







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου