21 Φεβρουαρίου 2014

Συνάντηση της Βουλευτού Καστοριάς κ. Μαρίας Αντωνίου με τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, την Πέμπτη 20/2/2014.

   
Συνάντηση  πραγματοποίησε η  Βουλευτής Καστοριάς  κα  Μαρία Αντωνίου με  τον  Υπουργό  Παιδείας  και  Θρησκευμάτων  κ.  Κωνσταντίνο  Αρβανιτόπουλο για  το  θέμα  της  Πανεπιστημιακής  Σχολής  στην  Καστοριά.

   Στη  συνάντηση  αυτή  συζητήθηκαν  τα δεδομένα που προκύπτουν από μελέτη την οποία ανακοίνωσε ο Υπουργός σε σχέση με τη διερεύνηση
λειτουργίας Πανεπιστημιακού Τμήματος στην Καστοριά αντίστοιχου αντικειμένου με τις ανάγκες  που επιτάσσει η σύγχρονη αγορά  εργασίας, ώστε να ολοκληρωθεί  η  δομή  του  Πανεπιστημίου  της  Δυτικής Μακεδονίας, όπως ο ίδιος ο υπουργός ανέφερε στην απάντησή του κατά τη διάρκεια συζήτησης στη Βουλή μετά  την  ερώτηση  που  κατέθεσε  η  Βουλευτής  Καστοριάς  στις  30  Ιανουαρίου 2014.


   Μετά  το  πέρας  της  συνάντησης  η  κα  Αντωνίου  δήλωσε:


   «Ενημερώθηκα από τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο για τα δεδομένα που προκύπτουν για το θέμα της ίδρυσης Πανεπιστημιακής Σχολής στην Καστοριά. Είμαι αισιόδοξη για την εξέλιξη του θέματος, ασφαλώς  θα  ξαναδούμε  το  θέμα στην  επίσκεψη του κ. Αρβανιτόπουλου   το  επόμενο  διάστημα  στην  Καστοριά». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου