12 Φεβρουαρίου 2014

Συνάντηση της Βουλευτού Καστοριάς κ. Μαρίας Αντωνίου με τον Γ.Γ. του Υπουργείου Υγείας κ. Πελοπίδα Καλλίρη, την Τρίτη 11/2/2014.

Συνάντηση πραγματοποίησε χθες η Βουλευτής Καστοριάς κ. Μαρία Αντωνίου με τον Γ.Γ. του Υπουργείου Υγείας κ. Πελοπίδα Καλλίρη.
Στη συνάντηση αυτή ο Γ.Γ. του Υπουργείου Υγείας κ. Πελοπίδας Καλλίρης υπέγραψε τη μεταφορά του δικαιώματος υπογραφής της έγκρισης της μελέτης του έργου ‘’ Αναμόρφωση Μαιευτικής Κλινικής και
Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Γ.Ν. Καστοριάς’’ προϋπολογισμού 3.100.000 ευρώ, από το Υπουργείο Υγείας στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Μετά τη συνάντηση η κ. Αντωνίου δήλωσε:

«Μετά από πολλές συναντήσεις στο Υπουργείο Υγείας και υπό τον φόβο να χαθεί ένα μεγάλο έργο που αφορά την αναμόρφωση των υποδομών στον ευαίσθητο τομέα της Υγείας, το οποίο θα χρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ, είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την θετική εξέλιξη. Εξέλιξη που δίνει το δικαίωμα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας να εγκρίνει τη Μελέτη του έργου και να το εντάξει στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα άμεσα».   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου