8 Νοεμβρίου 2013

Συνάντηση της Μαρίας Αντωνίου με την Διοικητή του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών κ. Κωτίδου Γεωργία, την Πέμπτη 07/11/2013.

Συνάντηση πραγματοποίησε χθες η Βουλευτής Καστοριάς κ. Μαρία Αντωνίου με την Διοικητή του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών κ. Κωτίδου Γεωργία. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα του Επιμελητηρίου Καστοριάς και συμμετείχε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Χ. Καραταγλίδης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η κ. Κωτίδου ενημερώθηκε για το πρόβλημα που έχει ανακύψει στην Π.Ε. Καστοριάς, περί των διαφορών που προκύπτουν από την αναδρομική ανακατάταξη σε ανώτερη ασφαλιστική κατηγορία. Η κ. Κωτίδου θα ζητήσει στοιχεία έτσι ώστε να δει το μέγεθος του
προβλήματος και δεσμεύτηκε για την προσπάθεια άμεσης επίλυσης του.

Μετά τη συνάντηση η κ. Αντωνίου δήλωσε:


«Η σημερινή κυβέρνηση έχει στόχο να επιλύσει άμεσα τα προβλήματα που προκύπτουν σε όλους τους κλάδους και ειδικότερα στον επιχειρηματικό, ο οποίος αποτελεί την ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας και πρέπει να στηριχτεί με κάθε τρόπο. Προσπαθώ να είμαι δίπλα στον κλάδο αυτό και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει.  Έμπρακτη απόδειξη εκτός από τη χθεσινή συνάντηση και οι προτάσεις που κατέθεσα για τα θέματα των ασφαλιστικών εισφορών και εκκρεμοτήτων του επιχειρηματικού κόσμου της Καστοριάς προς τον Υπουργό Εργασίας κ. Ιωάννη Βρούτση».   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου