7 Νοεμβρίου 2013

Συνάντηση της Μαρία Αντωνίου με τον νέο Ειδικό Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Δημήτρη Ιατρίδη, την Τετάρτη 06/11/2013.

Συνάντηση πραγματοποίησε χθες η Βουλευτής Καστοριάς κ. Μαρία Αντωνίου με τον νέο Ειδικό Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Δημήτρη Ιατρίδη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν την Π.Ε. Καστοριάς για το πρόγραμμα «Αλέξανδρος Μπαλτατζής».
Καταρχήν η  κ. Αντωνίου ευχαρίστησε τον κ. Ιατρίδη για την δημοπράτηση της μελέτης του αρδευτικού δικτύου του φράγματος
Νεστορίου προϋπολογισμού 4,5 εκ. ευρώ.
Συγκεκριμένα συζητήθηκε:
·       Η έγκριση της σύνδεσης του φράγματος Βασιλειάδος – Μελισσοτόπου με τα αρδευτικά δίκτυα των δύο περιοχών, προϋπολογισμού 615.000 ευρώ.  
·       Το θέμα της κατασκευής του αρδευτικού δικτύου του φράγματος Γέρμας, προϋπολογισμού 4 εκ. ευρώ. Ο κ. Ιατρίδης έδωσε άμεσα εντολή για να ελεγχθεί η ωριμότητα του προτεινόμενου έργου και δεσμεύτηκε για την προσπάθεια ένταξης του στο αντίστοιχο πρόγραμμα.
·       η πορεία υλοποίησης του ενταγμένου έργου μελέτη  - κατασκευή του φράγματος της Διποταμίας.

Μετά τη συνάντηση η κ. Αντωνίου δήλωσε:

«Είχα την ευκαιρία στη συνάντηση με τον νέο Ειδικό Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Δημήτρη Ιατρίδη να προχωρήσουμε τις διαδικασίες ορισμένων έργων σημαντικών για την ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα στην Καστοριά. Ενός τομέα που στην προσπάθεια της πατρίδας μας για την αναπαραγωγική συγκρότηση μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο.
Θα παρακολουθώ από κοντά την υλοποίηση των δεσμεύσεων του κ. Ιατρίδη και είμαι σίγουρη ότι πολύ σύντομα θα έχουμε χειροπιαστά αποτελέσματα».   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου