7 Οκτωβρίου 2013

Επίσκεψη της Μαρίας Αντωνίου και ομάδα Βουλευτών στον Γ.Γ. Εσόδων κ. Θεοχάρη για το θέμα του τέλους επιτηδεύματος 2012 σε ανενεργές επιχειρήσεις και τη φορολόγηση των αγροτεμαχίων, την Δευτέρα 07/10/2013.

                                                                                  
Συνάντηση είχε σήμερα ομάδα Βουλευτών μεταξύ των οποίων και η κ. Μαρία Αντωνίου με τον Γ.Γ. Εσόδων κ. Θεοχάρη για το θέμα του τέλους επιτηδεύματος 2012 σε ανενεργές επιχειρήσεις και τη φορολόγηση των αγροτεμαχίων.
Κατά τη διάρκεια της  συνάντησης συζητήθηκε το θέμα του τέλους επιτηδεύματος  2012 σε ανενεργές εδώ και χρόνια επιχειρήσεις που είναι όμως ακόμη εγγεγραμμένες στα μητρώα των Εφοριών. Ο κ. Θεοχάρης ενημέρωσε ότι το πρόβλημα εντοπίστηκε και με Εγκύκλιο η οποία θα εκδοθεί την επόμενη εβδομάδα θα δοθούν περαιτέρω διευκρινήσεις στις 


αρμόδιες ΔΟΥ, έτσι ώστε να δοθεί λύση στο ζήτημα.
Επίσης έγινε ενημέρωση για το θέμα της φορολόγησης των αγροτεμαχίων με βάση το σχέδιο που προωθεί η Κυβέρνηση. Από πλευράς Βουλευτών κατατέθηκαν ενστάσεις και προτάσεις επί του θέματος, οι οποίες αποβλέπουν στην δικαιότερη και αναλογικότερη φορολόγηση των αγροτεμαχίων.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου