28 Αυγούστου 2013

Συνάντηση της Βουλευτού Καστοριάς κ. Μ.Αντωνίου και αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών (ΣΕΓ) με τους αρμόδιους Υπουργούς, για θέματα του κλάδου της γουνοποιιας, την Τρίτη 27/08/2013.

Συναντήσεις, με τους αρμόδιους Υπουργούς, για θέματα, του κλάδου της γουνοποιιας, είχε, χθες Τρίτη 27 Αυγούστου, η βουλευτής Καστοριάς κ. Αντωνίου και αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών (ΣΕΓ), που αποτελούνταν από τον πρόεδρο κ. Μιχαλόπουλο, τον γενικό γραμματέα κ. Τζήμα και τους συνεργάτες του ΣΕΓ κ. Πολυγιάννη και κ. Παναγιώτου.

Με τον Υπουργό Ανάπτυξης, κ. Χατζηδάκη, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν, την εξωστρέφεια και προβολή της ελληνικής γούνας αλλά και οι πολιτικές στήριξης της ανάπτυξης, της γουνοποιιας.




Με τον Υπουργό Εργασίας κ. Βρούτση, συζητήθηκαν, εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα των γουνεργατών.

Με τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Μαυραγάνη, συζητήθηκαν οικονομικά θέματα του κλάδου, με σημαντικότερο, την κατάργηση του φόρου πολυτελείας.

Μετά τις συναντήσεις, η Μαρία Αντωνίου δήλωσε:

« Είχαμε σήμερα, μια σειρά, από εποικοδομητικές, νομίζω συναντήσεις, με τους αρμόδιους Υπουργούς, για θέματα που αφορούν τις γουνοποιητικές επιχειρήσεις. Στήριξα και θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις, όσο και αν ενοχλείται ο ΣΥΡΙΖΑ, και τον κλάδο της γουνοποιιας, αφού θεωρώ, ότι εκτός από σημαντικό πυλώνα ανάπτυξης του τόπου μας, αποτελεί και σημαντικό παράγοντα για το σύνολο της Ελληνικής οικονομίας.»







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου