8 Απριλίου 2013

Συναντήσεις με Φορείς του Νομού και επισκέψεις στα Δ.Δ.Διποταμίας - Κομνηνάδων


Συνάντηση είχε την Παρασκευή  5/4  η βουλευτής  Καστοριάς  κ. Αντωνίου με την Πανελλήνια Ένωση Μονίμων Οδηγών Δασικών Υπηρεσιών με θέμα: «Το επίδομα ειδικών συνθηκών» , ενώ το Σάββατο 6/4 συναντήθηκε με την ΕΛΜΕ Καστοριάς με θέμα: «Την αξιολόγηση των Εκπαιδευτικών και τη λειτουργία της Μέσης Εκπαίδευσης της Π.Ε. Καστοριάς».
Την Κυριακή 7/4 επισκέφτηκε το Δ.Δ. Διποταμίας όπου και ανακοίνωσε την ένταξη του οικισμού στο Ε.Π. ‘Περιβάλλον- Αειφόρος Ανάπτυξη 2007-2013’ με τίτλο «Διποταμία-Πρότυπη Πράσινη Κοινότητα (Άξονας Προτεραιότητας 1)», στη συνέχεια επισκέφτηκε το Δ.Δ. Κομνηνάδων όπου και ενημερώθηκε για το περιστατικό της
επίθεσης σε κάτοικο της περιοχής.
Μετά την επίσκεψη η κ. Αντωνίου δήλωσε: «Μετά από συνεννοήσεις όλη την προηγούμενη εβδομάδα με τον Γενικό  Γραμματέα Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος κ. Σωκράτη Αλεξιάδη, του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, καταλήξαμε στην ένταξη του οικισμού της Διποταμίας στο πρόγραμμα με τίτλο ‘Διποταμία-Πρότυπη Πράσινη Κοινότητα (Άξονας Προτεραιότητας 1)’. Πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη που θα επιτρέψει την υλοποίηση σημαντικών έργων στη περιοχή». Σε ότι αφορά το περιστατικό στο Δ.Δ. Κομνηνάδων η κ. Αντωνίου δήλωσε:   «Γεγονότα όπως αυτό στους Κομνηνάδες επιβεβαιώνουν με το πειστικότερο τρόπο την ανάγκη παραμονής και καλύτερης οργάνωσης του στρατού στη περιοχή μας».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου