25 Σεπτεμβρίου 2012

Επισκέψεις σε φορείς και Υπηρεσίες στην Π.Ε Καστοριάς, πραγματοποίησε την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου, η Βουλευτής Καστοριάς, κ. Μαρία Αντωνίου.
Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καστοριάς, όπου ενημερώθηκε για τα θέματα του κτιριακού αλλά και όλα τα θέματα που αφορούν την λειτουργία της Π.Υ Καστοριάς όπως την δυνατότητα λειτουργίας 24ώρου. Η κ. Αντωνίου δεσμεύτηκε να μεταφέρει στο αρμόδιο Υπουργείο τα θέματα

 της Π.Υ. Καστοριάς και να παρακολουθεί στενά την εξέλιξη τους.
Στο 1ο Γυμνάσιο Καστοριάς, το οποίο, μετά από πολλές προσπάθειες, στεγάζεται πλέον στο νέο κτίριο, όπου συναντήθηκε με τους εκπαιδευτικούς, και ευχήθηκε η νέα σχολική χρονιά, η οποία ξεκινάει με καλύτερες προοπτικές καθώς οι μαθητές έχουν εγκαίρως στα χέρια τους τα σχολικά βιβλία, να είναι όσο το δυνατόν πιο δημιουργική και εποικοδομητική.
Στην ΑΝΚΑΣ, όπου συναντήθηκε με το προσωπικό και ενημερώθηκε για την πορεία εξέλιξης των προγραμμάτων.
Μετά το τέλος των επισκέψεων, η κ. Αντωνίου δήλωσε:
« Είναι υποχρέωση μου, να επισκέπτομαι τις Υπηρεσίες, να ενημερώνομαι για τα προβλήματα και να παλεύω για την επίλυση τους. Και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Διανύουμε μια πολύ δύσκολη περίοδο, και είναι χρέος όλων μας, να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων. Σε αυτό τον αγώνα θα είμαι πάντα στην πρώτη γραμμή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου