19 Απριλίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 19.04.2012




Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ  19.04.2012


Το Δημαρχείο του Δήμου Καστοριάς επισκέφθηκε σήμερα η υποψήφια Βουλευτής Καστοριάς, κ. Μαρία Αντωνίου.

Στη συνάντηση με τον Δήμαρχο Καστοριάς κ. Χατζησυμεωνίδη, συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη αλλά και οι στόχοι του Δήμου Καστοριάς για την επόμενη περίοδο.

Η σήραγγα της Κλεισούρας, το αρδευτικό δίκτυ του φράγματος Νεστορίου, η παραχώρηση του Ξενία, η πανεπιστημιακή σχολή, η στήριξη των αγροτών και των
κτηνοτρόφων του Δήμου Καστοριάς, η ανάδειξη και προβολή του πολιτιστικού αποθέματος και οι προσπάθειες για την καταπολέμηση της ανεργίας, αποτελούν τις κύριες προτεραιότητες για την επόμενη χρονική περίοδο.

Η κα Αντωνίου μετά τη συνάντηση δήλωσε:

« Ευχαριστώ πολύ τον κ. Δήμαρχο για την συνάντηση και την ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν το Δήμο Καστοριάς. Γίνεται σημαντική δουλειά η οποία, πολλές φορές, δεν υποστηρίζεται στον βαθμό που θα έπρεπε από την  κεντρική κυβέρνηση.

Δήλωσα στον κ. Δήμαρχο, ότι θα είμαι πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα και των διεκδικήσεων του Δήμου, προς όφελος των συμπολιτών μας.

Τόνισα δε, ιδιαίτερα, την ανάγκη, ο Δήμος, με τις όποιες δυνάμεις διαθέτει, να βοηθήσει στην καταπολέμηση της ανεργίας αλλά και στην κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη, ιδιαίτερα, στην σημερινή πολύ δύσκολη εποχή.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου